ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ – ΤΗΝΟΥ

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Κάριτας Τήνου στο πολιτιστικό κέντρο «Άγιος Αντώνιος» στη Χώρα Τήνου. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν απέτρεψαν τους φίλους και τα μέλη της Κάριτας να παραβρεθούν, να περάσουν ένα ευχάριστο γιορτινό απόγευμα και με τον τρόπο αυτό να ενισχύσουν ηθικά και οικονομικά τις προσπάθειές για ανακούφιση των συνανθρώπων μας που είναι σε ανάγκη.

Μουσική συντροφιά κράτησαν ο Οδυσσέας, ο Νίκος, ο Ιάκωβος και ο Θανάσης τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την πρόθυμη και αφιλοκερδή συμβολή τους.

Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν ο π. Φραγκίσκος Βιδάλης, Βικάριος της Αρχιεπισκοπής εκπροσωπώντας και τον Σεβ/το Νικόλαο, ο Δήμαρχος Τήνου και η Έπαρχος Τήνου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ιερείς, μοναχές, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη συμβουλίων συλλόγων και φορέων.

Επιπλέον των πολύτιμων εθελοντών που εργάστηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά, για την θετική έκβαση της εκδήλωση ευχαριστούμε επίσης: το EXO catering και τις αδελφές Ουρσουλίνες για την παραχώρηση εξοπλισμού, το «Κέντρο Υγραερίου» (Αλβέρτης Ελευθέριος) για τη φροντίδα της θερμαντικής συσκευής, το τυπογραφείο «Tinos Print» για τη δωρεάν εκτύπωση των αφισών, την επιχείρηση «Tinos Food» (Ψάλτης Ελευθέριος), το αρτοποιείο «Μανέλας» και το κατάστημα «Αρόδο» για το κέρασμα των λουκουμάδων οι οποίοι και καταναλώθηκαν στη στιγμή!

Το καθαρό έσοδο της εκδήλωσης ξεπέρασε τα 500 ευρώ και θα διατεθεί για την καθημερινή κάλυψη προγεύματος από το κυλικείο μαθητών του Γυμνασίου Τήνου, δράση που υλοποιεί η τοπική Κάριτας σταθερά από το σχ. έτος 2015 – 2016.  Και του χρόνου !