ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ – ΤΗΝΟΥ

Εθελοντική συνεργασία κ. Τριανταφύλλου με την Κάριτας”

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Κάριτας Νάξου – Τήνου κατά τη τελευταία συνεδρίασή του την Παρασκευή 15 Ιουνίου σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό ( άρθρο 3, § 2δ, περί ειδικών επιστημονικών συνεργατών και § 2κ, περί εθελοντισμού) ενημερώνει για τη λήψη απόφασης συνεργασίας – σε εθελοντική βάση – με τον καθηγητή νευρολογίας κ. Τριανταφύλλου Νικόλαο. Κοινοποιείται στους κατοίκους της Τήνου ότι για την υλοποίηση της παραπάνω απόφασης θα διατίθεται ένα Σάββατο κάθε μήνα και για χρονική διάρκεια 6 ωρών ο χώρος του Κέντρου Ακρόασης της Κάριτας (πλησίον του Καθολικού Ενοριακού Ναού Αγ. Νικολάου – έναντι από τη Μοσχούλειο Σχολή).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού κάθε Δευτέρα από 9.00 – 13.00 στο κινητό τηλέφωνο που εξυπηρετεί το Κέντρο Ακρόασης της τοπικής μας Κάριτας: 6946869194. Εκτός απροόπτου οι προσεχείς ημερομηνίες παρουσίας του γιατρού είναι: Σάββατο 21 Ιουλίου & Σάββατο 18 Αυγούστου.

Διευκρινίζεται ότι ο κος Τριανταφύλλου παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του προς την Κάριτας και κατά συνέπεια όσοι ασθενείς απευθυνθούν για τις ιατρικές του υπηρεσίες εντός αυτού του πλαισίου δεν θα έχουν καμία οικονομική ή άλλη επιβάρυνση ούτε προς εκείνον ούτε βεβαία προς την Καριτας Νάξου – Τήνου.